13- Wekenprogramma

Het succesvolle leefstijlprogramma voor volwassenen

Wil jij ook voorgoed van je gewichtsproblemen af? Met de persoonlijke aanpak van het 13- wekenprogramma gaat het je dit keer echt lukken! Als jouw persoonlijke gewichtscoach geef ik je tijdens het 13- wekenprogramma alle support die je nodig hebt om je doelen te behalen. Positieve motivatie en inspiratie!

Voor het slagen van het 13- wekenprogramma wordt er speciaal voor jou een persoonlijk gewichtsplan opgesteld. Hierdoor zul je makkelijker je doelen halen en beter volhouden.

Je krijgt een eigen 13- wekenprogramma werkboek vol met interessante informatie en tips, 4 weekmenu’s, lekkere gezonde recepten en leuke oefeningen en opdrachten. Thuis ga je actief met dit werkboek aan de slag en ontdekken hoe je zelf je levensstijl en eetgedrag kunt veranderen.

Persoonlijke knelpunten worden aangepakt en je leert omgaan met dagelijkse en bijzondere situaties. Je ontdekt zelf hoe simpel het is om meer te bewegen!

Om controle te krijgen over je gewicht is een dieet alleen niet voldoende. De enige echt werkende formule voor een blijvend gezond gewicht is het aanpassen van je leef- en eetgewoontes naar een gezonde leefstijl! En dat is precies wat je met het 13-wekenprogramma gaat doen. Val geleidelijk 5 tot 15 kilo af met normale voeding!

Je voelt je weer lekker in je lijf, je hebt meer zelfvertrouwen, je straalt en hebt weer volop energie.
Dat wil jij toch ook!

Nu starten? Bel!

werkwijze 13-wekenprogramma

Het 13-wekenprogramma is een uniek coachingstraject voor volwassen waarbij je actief aan de slag gaat met een gemotiveerde gewichtscoach. Stap voor stap worden je eet- en leefgewoontes aangepast. Zo ontstaat er een gezonde leefstijl die bij jou past en waar jij goed bij voelt. Hierdoor lukt het jou dit keer om een gezond gewicht écht te bereiken en het daarna ook vast te houden!

Kosten

Het succesvolle 13-wekenprogramma kost jou een eenmalig investering van € 285,00 incl. BTW. Als je een aanvullende zorgverzekering hebt dan kan het zelfs zo zijn dat het 13-wekenprogramma je helemaal niets kost of slechts een gedeelte van dit bedrag. Maar wat krijg je hier nou voor?

Kennismaking

Je begint het 13-wekenprogramma met een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek van circa 30 minuten krijg je extra uitleg over het 13-wekenprogramma en bespreken we jouw motivatie en verwachtingen. Ik kijk of er een vergoeding mogelijk is en als er een wederzijdse klik is, gaan we van start.

Voedingsdagboek

De eerste stap van het 13-wekenprogramma is het bijhouden van een voedingsdagboek. Dit doe je voor minimaal vier dagen. Hiermee krijgen we inzicht in jouw huidige eetpatroon en leefstijl. Het ingevulde voedingsdagboek neem je mee naar de intake.

Intake

Tijdens de intake kijken we samen uitgebreid naar je voedingsdagboek. We bespreken welke aandachtspunten er zijn en hoe je deze kan aanpakken. Jouw startpunt wordt vastgelegd met een uitgebreide weging en meting. De intake duurt ongeveer een uur.

Persoonlijk gewichtsplan

Aan de hand van je meetgegevens stellen we vervolgens jouw persoonlijk gewichtsplan op. Met haalbare (sub)doelen heb je een duidelijk plan waar je vol energie mee van start kan.

Eigen werkboek

Je krijgt tijdens de intake een eigen werkboek. Met dit werkboek ga je thuis actief aan de slag. Elke week neem je een nieuw hoofdstuk met een onderwerp op het gebied van voeding, beweging en leefstijl door. Door middel van oefeningen en opdrachten ontdek je hoe je zelf eenvoudig je levensstijl kan aanpassen.

Consulten

Na de intake heb je elke twee weken een afspraak voor een consult dat ongeveer een half uur duurt. We bespreken dan hoe het gaat en we kijken welke aanpassingen er nodig en mogelijk zijn. Bij ieder consult wordt je gewogen en nemen we kort de opdrachten van het werkboek door. In totaal zijn er binnen het 13-wekenprogramma 6 consulten.

Coaching

Wanneer je tijdens het 13-wekenprogramma ervaart dat persoonlijke knelpunten je in de weg staan om je doelen te bereiken, dan is het verstandig daar eerst aandacht aan te geven. We bespreken dan wat de juiste aanpak is om de weg vrij te maken, zodat je daarna weer vooruit kunt.

Op gewicht

Na het doorlopen van het 13-wekenprogramma heb je alle tools in handen om jouw ideale gewicht te bereiken en te behouden. Maar misschien wil je toch graag ‘die stok achter de deur’ houden of zijn nog niet alle knelpunten opgelost. Ook na het 13-wekenprogramma kan ik je blijven begeleiden. Je kunt kiezen voor een aanvullend pakket of losse consulten. Samen kijken we wat het beste past.

Onderhoud

Ook als je zelf verder gaat met jouw nieuwe gezonde leefstijl is het aan te raden om na bijvoorbeeld drie maanden nog eens langs te komen voor een onderhoudsconsult. Even de theorie opfrissen en een uitgebreide weging. Je kan dan weer met de juiste focus vooruit!
(Dit is een los consult wat aanvullend op het 13-wekenprogramma is.)

Evaluatie

Aan het einde van het 13-wekenprogramma hoor ik graag hoe jij het 13-wekenprogramma en de coaching ervaren hebt. Bij het laatste consult krijg je daarvoor een evaluatieformulier om gelijk in te vullen.

Een blijvend gezond gewicht is ook voor jou haalbaar met het succesvolle 13-wekenprogramma van Praktijk Puur Gezond Alphen.

Ga ervoor en maak gelijk die afspraak voor een
vrijblijvend  kennismakingsgesprek…Bel!