Gezond met Kik for Kids

Heeft je kind, tiener of puber overgewicht of wil je gezonder eten met je gezin?

Kijk dan niet verder, dan ben je hier aan het goede adres!

Samen gaan we aan de slag om hier verandering in aan te brengen en daarbij maak ik gebruik van de methode en het materiaal van
Kik for Kids!

Afvallen? Dieet? Nee zeker niet!
Het is goed om te weten dat kinderen geen dieet volgen!

Eén op de zeven kinderen in Nederland heeft overgewicht. En als je als kind al een ongezond gewicht hebt, is de kans groot dat je daar ook als volwassene mee te kampen houdt. Veel van onze grootste gezondheidsproblemen hebben een directe link met voeding. Denk aan gewrichtsklachten, diabetes en hart- en vaatziekten.

Waarom geen dieet?

De oplossing voor (beginnend) overgewicht ligt niet in het volgen van een tijdelijk dieet, maar in het blijvend veranderen van je eet- en beweegpatroon.
Kinderen en tieners hebben namelijk juist veel voedingsstoffen nodig om te groeien en om hun dagelijkse portie energie uit te halen.

Een ongezonde leefstijl ga je wel te lijf met de deskundige of juiste begeleiding op het gebied van voeding en beweging. Puur Gezond Alphen helpt kinderen en hun ouders bij het leren maken van nieuwe, gezonde keuzes.

Met het speciaal ontwikkelde programma van Kik for Kids garanderen wij een veilige aanpak die werkt! In een aantal stappen werken we met Kik for Kids met uw hele gezin naar gezonde leefgewoontes , jullie blijven lekker eten, alleen dan puur en gezond en dan groeien kinderen vanzelf naar een gezond gewicht!

Heeft je puber of tiener vragen over voeding, dieeten of overgewicht?
Bij mij in de praktijk gaan we aan de slag met een aangepaste versie van Kik for Kids die aansluit op de behoefte en belevingswereld van de oudere jeugd. Je leert dan op een veilige manier aan overgewicht te werken en over de gevaren en valkuilen van afvallen door diëten.
Heeft jouw kind overgewicht? Of wil je juist voorkómen dat hij of zij een ongezond gewicht ontwikkelt. Dan bent je aan het juiste adres.

Neem contact op voor meer informatie!

Maak nu een afspraak

Ik ben aangesloten bij de BGN, hierdoor word door veel verzekeraars de kosten hiervan geheel of gedeeltelijk uit het aanvullende pakket vergoed. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar.
Meer weten over de Kik for Kids methode kijk op:
www.kikforkids.nl