Ik (k)ook gezond

Regelmatig organiseer ik de workshop “Ik (k)ook gezond”, een leuke workshop waar we met pure producten aan de slag gaan in de keuken en laat ik je zien hoe je op een eenvoudige wijze puur gezond kan koken . Dit kan met een groepje vrienden en vriendinnen of als een gezellig teamuitje , of je schrijft je individueel in en ontmoet nieuwe mensen die dezelfde hobby hebben als jij. De workshops duren ongeveer 2,5 uur en na afloop kunnen we proeven en natafelen in een sfeervolle en ontspannen omgeving. Na afloop ontvang je de gemaakte recepten per mail.

Op een eenvoudige wijze puur gezond koken?

Kom naar de kookworkshop
Ik (k)ook gezond.

Dit is met recht een kookworkshop met een glimlach.

Informeer naar de datum van geplande workshops of bel als u een datum af wilt spreken voor deze kookworkshop.
De workshop is geschikt voor elk niveau.

De workshop wordt ondersteund met materiaal van Puur Gezond.

Meld je aan of Neem contact op