Puur Gezond Alphen

Vanuit mijn praktijk Puur Gezond Alphen coach, motiveer, stimuleer en begeleid ik  volwassenen en kinderen,
& volwassenen en kinderen met een verstandelijke/ lichamelijke beperking, dus jong en oud om een gezond gewicht te krijgen en om een gezond leef & beweeg & voedingspatroon te ontwikkelen.

Ik wil graag een positieve bijdrage leveren aan het veranderproces naar de gezonde leefstijl. Het overdragen van mijn kennis en coaching naar een verandering in het eet- en beweegpatroon. Samen gaan we aan de slag, op weg naar die nieuwe leefstijl die een positieve werking heeft op een gezond gewicht, energiek en fit gevoel. Met gezonde en normale voeding. Ik maak binnen de praktijk gebruik van diverse methodes zoal het succesvolle 13- Wekenprogramma, Puur Gezond! Slank in 8 stappen en Kik for Kids. Mooie en bewezen en positieve methodes voor succesvolle aanpak en blijvend resultaat!

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen, zet nu de stap!

Want zeg nu zelf. Hoe fijn zou het zijn om voor eens en altijd afscheid te kunnen nemen van calorieën en points tellen, shakes, maaltijdvervangers en andere diëten die niet voor een blijvend resultaat zorgen en het jojo-effect alleen maar versterken. Kies voor een gezonde leefstijl die aansluit op je persoonlijke wensen, pas dan kun je je gewenst gewicht bereiken en behouden! Dat is waar het om gaat!

Bel voor een gratis kennismakingsgesprek..  Ik hoor graag van je!