Wie ben ik

Mijn naam is Paulien van Gorkom-Arends, getrouwd, 3 kids en een hond en een bezige bij.
Ik ben gediplomeerd Gewichtsconsulent met de specialisatie Kind en Voeding gediplomeerd Dorn-therapeut en masseur.

Vanuit mijn praktijk Puur Gezond Alphen coach, motiveer, stimuleer en begeleid ik volwassenen en kinderen om een
gezond leef- beweeg- en voedingspatroon te ontwikkelen.

Ook ben je aan het goede adres als je op zoek ben naar een vorm van ontspanning of pijn bestrijding. In mijn sfeervolle praktijk aan huis kun je terecht voor verschillende massages waaronder ontspanningsmassages en pijn reducerende massage op het gebied van nek en schouders en fibromyalgie en stoelmassage.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen, zet de stap!

Als gediplomeerd gewichtsconsulent bied ik ook mijn begeleiding aan kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking die thuis of begeleidt of zelfstandig wonen in hun zoektocht naar balans in gewicht en bewegen.

Naast mijn praktijk ben ik ruim 20 jaar gymnastiekdocent en geef met heel veel plezier les aan ouderen en mensen met een verstandelijke beperking “de Swinggym” en ben ik werkzaam voor een grote thuiszorgorganisatie.

Ook ik weet als geen ander welke strijd je kan hebben met de weegschaal en weet ook dat diëten niet de oplossing is!
“ Voeding, beweging en zorgen voor” en de balans hierin vinden hebben mij ontwikkeld als Gewichtsconsulent & Kindervoedingscoach en Masseur.

Als gediplomeerd gewichtsconsulent ben ik vanaf 2015 aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en bij Puur Gezond en het 13- Wekenprogramma. Hiervoor zijn er regelmatig bij- en nascholingen verplicht.

Bel voor een gratis kennismakingsgesprek

ik hoor graag van je!